Am descoperit acest mare mestesug de ingrasare pe Pinterest. De atunci, am preparat cartofii acordeon in repetate randuri, in diferite combinatii (in functie de ce aveam prin frigider) si au fost, de fiecare data, deliciosi.
Foto interior si prima pagina: cartofi acordeon, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Cartofii se curata si se spala. Fiecare cartof trebuie apoi taiat in feliute subtiri, fara a ajunge cu cutitul pana la capatul celalalt al cartofului, astfel incat feliutele sa ramana legate intre ele.
Tava se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit la 180-200 grade C cam jumatate de ora. Apoi se scoate folia si se mai lasa 15 minute la copt (pana cand cartofii s-au rumenit).
Se servesc calzi.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!