Foto interior si prima pagina: dulceata de trandafiri, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto: dulceata de trandafiri, Shutterstock
Mod de preparareApa, zaharul si jumatate din zeama de la lamaie se pun la fiert pana cand amestecul se leaga. Se inlatura spuma care se formeaza in timpul fierberii.
Se lasa la racit si se pune apoi in borcane.
Se savureaza cu o stare de spirit zen, in lingurite mici, ascultand neaparat muzica buna. Iata recomandarea noastra:
Spune-ti parerea!