Setari Cookie-uri

Crezi ca stii ce bei?, noul volum al prof. Mencinicopschi revolutioneaza mitul hidratarii

Prof. Dr. Mencinicopschi a lansat noua sa carte Crezi ca stii ce bei? in cadrul unui eveniment de presa organizat de Coreus Publishing si gazduit de Andreea Marin, cunoscuta pentru atentia acordata stilului de viata sanatos.

A bea nu este totuna cu a te hidrata si asa cum suntem ceea ce mancam, suntem si ceea ce bem. Intr-o era in care se pune acut problema unui stil de viata sanatos, Dr. Menci propune o carte care invata omul ce, cum, cat si cand sa bea, oferind informatii esentiale despre consumul de apa, lapte, cafea, ceai, suc sau alcool.

Asa cum si-a obisnuit publicul, Dr. Menci vine, de fiecare data, cu sfaturi utile si programe complexe, usor de aplicat, pentru a construi un stil de viata sanatos, bazat atat pe o alimentatie naturala, cat si pe o hidratare corecta. Noua sa carte ”Crezi ca stii ce bei?” abordeaza ca tema principala insasi sursa vietii – apa. Banala, simpla, dar esentiala, apa este vitala in dezvoltarea noastra, insa cu adevarat importanta este tocmai cunoasterea si clarificarea notiunilor din sfera ”lichidelor”. Cartea vine insotita de 4 testere oferite de Aqua Carpatica, prin intermediul carora se poate verifica nivelul de nitrati din apa pe care o consumati zilnic. Tot in cadrul acestui eveniment s-a lansat carticica „Crezi ca stii ce bei?”, ce contine fragmente despre apa si hidratare extrase din cartea cu acelasi titlu a prof. Mencinicopschi si este insotita de 2 testere cadou. Pozitionarea brandului Aqua Carpatica alaturi de acest titlu face parte din campania Testul Puritatii prin care consumatorii isi pot inscrie rezultatele testului online pentru a completa Harta Nitratilor din Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.