Andreea este mamica a doi copii, sotia unui barbat minunat si blogger in Casuta Fericita. Profesia ei este in Comunicare, a studiat business la universitatea East West din Chicago si artele plastice in Cluj, cu specializare in pictura de sevalet. A avut ocazia sa locuiasca pe doua continente, iubeste arta, designul, gastronomia si calatoriile.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Curatam ceapa si cateii de usturoi, ii taiem marunt si ii calim intr-o lingura de ulei de masline. Cand ceapa devine sticloasa adaugam tot orezul si le mai lasam la calit impreuna inca un minut.
Coaja de lamaia se rade si se adauga in cratita, peste orez dupa care tot ce avem de facut este sa completam cu apa, putin cate putin, amestecand des in cratita, pana cand orezul a fiert. Stoarcem zeama de lamaie peste orez, in functie de cat ne place de acrisor, punem untul, apoi sare dupa gust si amestecam bine. La final, adaugam si parmezanul ras si amestecam din nou!
Servim orezul cald, iar in farfurie se mai poate completa cu parmezan in functie de preferintele individuale. Pofta buna!
Spune-ti parerea!