Asadar, dupa ce am preparat placinte cu rubarba pana cand s-au saturat toti membrii familiei si mi-au promis ca nu mai vor sa vada ceva vreme acest desert, am ramas cu o cantitate maricica de tije de rubarba. Ce sa fac cu ele? Dulceata, bineinteles. :)

Foto interior si prima pagina: dulceata de rubarba, Shutterstock

Citeste si RUBARBA si dulceata preferata a Printului Charles

Ingrediente:
    500 g zahar brun 500 g rubarba
Mod de preparare

Rubarba se taie cubulete si se amesteca bine cu zaharul. Se lasa peste noapte la inmuiat.

A doua zi se pune amestecul de mai sus la fiert pana cand se incheaga. Daca o doriti mai lichida, puteti adauga o cana cu apa.

Cand dulceata este gata, se poate turna in borcane.

Foto: dulceata de rubarba, Shutterstock

Pofta buna!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: