-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: pahare cu tiramisu, Shutterstock
Mod de prepararePrima data, preparam ciocolata calda: punem doua plicuri de ciocolata pudra la 200 ml de apa calda. Amestecam bine si o lasam sa se raceasca .Cand s-a racit, adaugam doua linguri cu crema de whiskey sau lichior, rom.
Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul farin pana se umfla si devin crema. Adaugam mascarpone si continuam mixarea. Frisca batuta tare o amestecam usor.
Presaram ness-ul si turnam ciocolata topita si racita. Amestecam la viteza mai mica. Va rezulta o crema extrem de gustoasa si fina. Gustati doar crema ramasa pe paletele de la mixer, ne-am inteles ? :)
Asamblam tiramisu intr-o tava, pe doua straturi .Trecem rapid piscoturile prin ciocolata calda aromata cu crema de whiskey si le asezam in tava. Impartim piscoturile in asa fel incat sa sa obtinem doua straturi egale, suprapuse.
Peste primul strat de piscoturi inmuiate intindem jumatate din crema. Asezam al doilea strat de piscoturi inmuiate + ultima parte din crema fina.
Dam tiramisu cu ciocolata la frigider cateva ore sa se imbine aromele .
Pofta buna !
Va astept pe blogul meu pentru retete usoare si mai multe fotografii din timpul prepararii retetelor.
https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1) pentru Garbo.ro
Spune-ti parerea!