Andreea este mamica a doi copii, sotia unui barbat minunat si blogger in Casuta Fericita. Profesia ei este in Comunicare, a studiat business la universitatea East West din Chicago si artele plastice in Cluj, cu specializare in pictura de sevalet. A avut ocazia sa locuiasca pe doua continente, iubeste arta, designul, gastronomia si calatoriile.
Foto interior si prima pagina: supa crema de dovlecel, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Incepem prin a spala si taia ceapa, dovleceii si radacinile de fenicul in bucati egale (daca radacinile de fenicul au mici pete maronii, le curatam si pe acelea). Le punem pe toate la fiert intr-o oala cu capac, acoperite cu apa cat sa le acopere plus inca 2 degete (tinute pe orizontala).
Se potriveste gustul supei cu sare, punem smantana dulce si ii mai dam un clocot.
O servim fierbinte, cu bucatele de branza albastra faramitata in mijlocul bolului si cu piper proaspat macinat deasupra. Langa supa, oferim mesenilor si crutoane din paine.
Pofta buna!
PS: Cand o servim copiilor, renuntam la branza albastra si la piper.
Spune-ti parerea!