Foto interior si prima pagina: spuma de capsuni, Shutterstock

Ingrediente
    4 albusuri de ou un praf de sare 8 linguri de zahar (eu folosesc zahar brun pentru orice, dar acesta schimba putin culoarea spumei. pe mine nu ma deranjeaza) 1 lingura zeama de lamaie 500 g capsuni (se pastreaza cateva intregi pentru decor)
Mod de preparare

Foto: spuma de capsuni, Shutterstock

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana cand se intaresc. Se adauga zeama de lamaie si se mai bat albusurile inca putin. Se adauga zaharul in ploaie. Capsunile se maruntesc in blender si apoi se adauga in crema de ou. Se omogenizeaza cu o spartula.

Spuma astfel obtinuta se rastoarna in castroane sau cupe, se orneaza cu cateva bucati de capsuni (si cu ce va mai pofteste sufletul - sirop de ciocolata, frisca, piscoturi, fructe etc). Se poate servi imediat sau se poate pastra la frigider.

Pofta buna!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: