Foto interior si prima pagina: cartofi umpluti, Shutterstock
Ingrediente:Pentru acest preparat eu nu pun cantitatile exacte care trebuie puse in compozitie, insa va pot spune cu aproximatie ce trebuie pentru circa 20 de cartofi medii spre mari.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Se pune ceapa la calit in circa 30 ml ulei. Cand e aurie se adauga pasta tomata si orezul care in prealabil a fost spalat putin in apa calduta.
Se mai lasa putin pe foc (cam 10 min) cu 1/2 cana apa, apoi se trage de pe aragaz si se lasa compozitia pana la racirea totala.
Se adauga carnea tocata si restul ingredientelor si se omogenizeaza bine.
Se aseaza apoi cartofii intr-un vas si se pune apa fierbinte peste ei cat sa-i acopere. Se adauga 1 lingura de pasta tomata, piper, foaie de dafin si ulei in raport de cat vrea fiecare sa fie de grasa mancarea.
Se dau la cuptor pana cand cartofii sunt fierti. La sfirsit adaugam verdeata tocata marunt . Se servesc cu smantana.
Pofta buna! O reteta propusa de eu mimi (mimizami) pentru Garbo.ro
Spune-ti parerea!