Zacusca de fasole este o reteta care imi aduce aminte de copilarie, de zilele de toamna cand ma furisam in camara si o devoram cu pofta. E un preparat delicios care nu ar trebui sa lipseasca din camara niciunei gospodine desavarsite, care isi doreste sa aiba mereu ceva bun de servit la masa.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Partea cea mai complicata la aceasta reteta este sa fierbi fasolea. Se pune la fiert pana da in primul clocot si se schimba apa. Se da si in al doilea clocot, se schimba apa si se aduga morcovul dat in prealabil pe razatoarea mare. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se scurge cat se poate de bine de zeama. Atentie fasolea nu trebuie sa fie fiarta foarte tare!
Pofta buna! Foto prima pagina: zacusca, Shutterstock
Spune-ti parerea!