Pilaful cu ciuperci este ideal pentru zilele de post dar si pentru momentele in care pur si simplu ti-e pofta de un preparat gustos care sa nu contina carne. Nu este deloc complicat sa gatesti aceasta reteta si nici nu iti ia mult timp; o poti prepara chiar si atunci cand te grabesti caci rezultatul va fi acelasi: vei obtine un pilaf cu un gust absolut delicios. Pentru a pregati reteta de pilaf cu ciuperci trebuie doar sa tii cont de cativa pasi simpli pe care ii vei gasi mai jos.
Ingrediente pilaf cu ciuperci-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
1. Dupa ce tai ciupercile in bucatele marunte, le calesti intr-o tigaie cu ulei; 2. Folosesti acelasi procedeu pentru morcovii si pentru ceapa care se vor cali impreuna intr-o tigaie; 3. Astepti ca acestea sa se rumeneasca, dupa care le adaugi la ciuperci si le lasi la calit in jur de 5-10 minute; 4. Urmeaza apoi sa torni cana de apa peste compozitie si sa adaugi si condimentele pe care le alegi in functie de preferinte; 5. In acest timp poti fierbe orezul intr-o oala, avand grija sa adaugi cantitatea necesara de apa; 6. Dupa ce adaugi legumele la orezul fiert, astepti cateva minute pentru a se amesteca aromele.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!