Te-ai saturat de clasica reteta de pizza si iti doresti ceva nou si extraordinar cu care sa impresionezi? Va prezint o pizza ingenioasa in trei straturi pe care o veti indragi si care cu siguranta nu va trece neobservata.

Ingrediente pizza la oala
    Blat de pizza Sos de rosii Pepperoni 300 g mozzarela rasa
Mod de preparare pizza la oala

Nu trebuie sa va speriati deoarece nu este deloc complicat, singurul lucru mai dificil este sa aveti grija atunci cand taiati blatul de pizza pentru a avea o dimensiune corespunzatoare, cat sa intre in oala. Formele le puteti face cu capacul de la oala. Se pune hartia de copt in oala, se asaza primul strat de aluat, peste care se adauga sos de rosii, mozzarella si pepperoni feliat. Eu adaug o cantitate destul de mare din fiecare ingredient pentru a-i simti gustul. Repetati totul, pe fiecare strat, pana cand tortul de pizza este gata. La final se baga totul in cuptorul incins, timp de 25-30 de minute, pana se face o usoara crusta deasupra. Dupa ce s-a copt pizza, scoateti tortul din oala, cu ajutorul hartiei de copt si il taiati cu grija.

Pofta buna!

Sursa foto interior si prima pagina: Pillsbury.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: