Am pregatit pentru voi o reteta de chiftele vegetariene pline de savoare, satioase si din care puteti sa mancati cat vreti. Sunt foarte usor de facut si sunt ideale atunci cand va doriti o gustare rapida sau cand aveti o petrecere. Sunt, de asemenea, o optiune perfecta pentru vegetarieni, dar si pentru iubitorii de carne intrucat nu veti simti absolut deloc lipsa ei.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Vanata taiata se fierbe cu doua linguri de ulei intr-o cratita pana ce capata o culoare aurie, apoi se scoate scoate si se lasa la scurs. Intr-o tigaie se adauga o lingura de ulei si usturoiul si se caleste putin. Se adauga apoi rosiile facute cubulete, sarea si piperul dupa gust si se fierb pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute. Luam tigaia de pe foc si adaugam busuioc proaspat. Dupa ce am lasat putin la racit vinetele si rosiile (nu tot, pastram putin si pentru mai tarziu) le adaugam intr-un bol mare, alaturi de oua si paine si le amestecam. Din compozitie formam chiftelutele, le dam putin prin pesmet si le adugam in tigaie cu uleiul ramas si le prajim pana se rumenesc. Cand sunt gata adaugam sosul de rosii ramas. Pofta buna!
Foto prima pagina: chiftele in sos de rosii, Shutterstock
Spune-ti parerea!