Este spatiul cald si confortabil de care ai nevoie atunci cand vremea urata tinde sa te arunce in borcanul cu melancolie. Pastele quatro formaggi reprezinta, fara doar si poate, un rasfat culinar suprem, in care branzeturile "danseaza dupa cum le canti" si iti poarta gandurile pe taramurile insorite ale Italiei!
Iata o reteta simpla, rapida si savuroasa, ce face in ciuda si celor mai amenintatori nori ai bunei dispozitii:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Aprinde aragazul si incinge atmosfera din bucatarie, inainte ca papilele tale gustative sa danseze pe ritmurile ametitoare ale unui preparat delicios, invaluit in patru tipuri de branza. Fierbe pastele intr-o oala cu apa si sare, pana devin al dente.
Scurge pastele de apa si adauga-le in sosul ademenitor de branza. Pune tigaia pe foc inca doua minute, amestecand continuu, pana cand toate pastele sunt acoperite si invaluite in savoarea sosului. Se mananca aburinde.
Foto interior si prima pagina: pene cu branza, Shutterstock
Spune-ti parerea!