Reteta de chiftelute din cartofi dulci te va surpinde prin gustul desavarsit si savoarea unica de care nu te vei mai putea satura. Sunt o alternativa excelenta la chiftelele de carne, sunt usor de preparat si, mai mult decat atat, le putem aseza langa orice garnitura, in functie de preferinte.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Cartofii se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare, fara a-i decoji. Dupa ce s-au fiert, se curata de coaja si se lasa putin in apa rece, apoi se zdrobesc si se amesteca impreuna cu sarea si ceapa verde tocata. Piure-ul obtinut se inmoaie cu 250 ml apa (cea in care au fiert cartofii) si laptele fierbinte, dupa care se adauga drojdia, untul, oul batut, laptele praf si faina. Se framanta compozitia bine si in caz de mai este necesar se adauga faina. Se modeleaza sub forma de bile, apoi se aseaza intr-o tava, unsa in prealabil cu unt, se acopera cu o folie de aluminiu si se adauga in cuptorul incalzit timp de o ora pana se rumenesc. Se pot servi atat calde, cat si reci. Pofta buna!
Spune-ti parerea!