Conopida este o leguma cu calitati nutritionale deosebite si un gust foarte placut. Este considerata un aliment-medicament, o sursa importanta de vitamina C si alte substante benefice pentru organism. Am mai incercat conopida in diferite variante, insa propunerea de astazi este ceva cu totul ingenios, iar conopida este principala vedeta. Ingrediente conopida intreaga la cuptor
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Conopida se curata bine inlaturandu-i frunzele si tulpina, apoi se preincalzeste cuptorul si se unge o foaie de copt cu ulei vegetal. Intr-un bol se combina iaurtul cu zeama de lamaie, coaja rasa, praful de chilli, chimenul, praful de usturoi, praful de curry, sarea si piperul. Conopida intreaga se pune in bol si se unge uniform (cu mana sau cu pensula) cu amestecul obtinut. Se baga apoi la cuptor timp de 30-40 de minute, pana cand suprafata este uscata, rumenita, iar sosul va face o crusta deasupra. Cand e gata se scoate si se lasa 10 minute la racit, pana sa fie taiata. Pofta buna! foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock
Spune-ti parerea!