Asa-i ca minciunelele sunt nespus de gustoase? Sunt sigura ca multi imi impartasesc preferinta pentru minciunele, motiv pentru care le sugerez sa incerce aceasta reteta data viitoare cand le este pofta de ceva dulce si cat se poate de bun! Aceste gogosi au nenumarate denumiri sub care sunt cunoscute in functie de zona in care ne aflam. Dar care este principiul care caracterieaza acest preparat? Se face repede, se mananca repede. Aminteste-ti de acest lucru data viitoare cand le gatesti, in cazul in care vrei sa iti mai ramana minciunele si pentru ziua urmatoare.
Ingrediente minciunele-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: Mancare, Shutterstock
Mod de preparare minciuneleMai intai trebuie sa pui intr-un bol mai mare zaharul, o jumatate de lingurita de sare si ouale. Amesteci compozitia pana cand zaharul si sarea se dizolva, dupa care adaugi laptele batut si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Poti inlocui laptele batut si cu iaurt; important este sa il adaugi treptat in timp ce amesteci. Inainte de a pune faina, adauga si esenta de vanilie.
Spune-ti parerea!