Crema de ciocolata ganache a fost descoperita acum doua secole si jumatate si a devenit in scurt timp una dintre cele mai folosite creme de catre cofetarii europeni. Ganache este foarte versatila si poate fi folosita atat pentru a orna torturi sau prajiuri cat si ca umplutura pentru diferite deserturi. Pentru a obtine acel gust divin al cremei sunt necesare doar doua ingrediente dar, care trebuie sa fie de buna calitate si folosite in anumite proportii, in functie de consistenta dorita.
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
-
Kudika
Mancaruri lacto - vegetariene
Cicolata se pune pe un fund de lemn, se taie bucatele mici si se pune intr-un bol. Smantana lichida se pune intr-o oala si se incalzeste la foc mediu pana ajunge la punctul de fierbere. Dupa ce a dat in clocot o data se ia de pe foc. Lichidul fierbinte se toarna peste ciocolata si se lasa 1-2 minute fara a amesteca. Dupa ce au trecut minutele se amesteca usor pana cand se incorporeaza toata ciocolata si devine o crema. Cand Ganache-ul este gata poate fi folosit pentru desertul pe care il doresti. Foto prima pagina: crema de ciocolata, Shutterstock
Spune-ti parerea!