1. Cum a inceput aceasta colaborare cu McDonald’s?

McDonald's sarbatoreste romaneste incepand cu 29 septembrie

Cand l-am cunoscut pe Daniel (Daniel Boaje, directorul general McDonald's Romania), cred ca feelingul dintre noi a contribuit semnificativ la inceputul colaborarii. Suntem amandoi oameni de afaceri care isi fac jobul asa cum trebuie si totul a venit de la sine. Asa se intampla cu toate colaborarile mele, totul vine natural, nimic nu e fortat.

2. De ce tocmai salate si nu un alt fel de preparat?

M-am asociat cu McDonald's pentru o colectie de salate, pentru ca asta mi s-a propus si pentru ca asta era tipul de mancare care se potrivea cu ideile mele. Cred foarte mult in aceste salate si sunt mandru de ele!

3. Din ce in ce mai multi oameni se feresc de mancarurile tip fast-food si de orice preparat regasit in astfel de restaurante. De ce ar trebui sa alegem salatele McDonald's ?

In primul rand, salatele reprezinta o alegere perfecta pentru ca sunt usoare si gustoase. Stiu oameni care au mancat salatele noi de la McDonald's si au zis ca sunt mai gustoase, asta pentru ca am adaugat 2-3 ingrediente care au facut diferenta. Aici a intervenit semnatura mea de bucatar.

4. Ce este atat de special la noile salate?

Bucatarul este cel care transforma o reteta in una speciala pentru ca identifica echilibrul intre ingrediente. Eu vin dintr-o bucatarie franceza, in care e foarte important ca in orice preparat sa ai cat mai multe texturi. Asta am creat si in aceste salate. De exemplu, la salata cu ton mergea foarte bine oul. La alta salata am pornit de la o baza simpla: salata verde, castraveti, rosii cherry si plus crutoane aromate in loc de paine, care dau un plus. Iar in ceea ce priveste salata greceasca, am taiat branza mai mare, adica feta aceea cu ulei de masline si cu verdeata care te face sa o mananci - asta am incercat, sa dau forma, esteticul si aroma de salata greceasca.

Cum sa ai o bucatarie primitoare si aerisita
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: