Setari Cookie-uri

Secretele bucatariei de la chef Nicolai Tand!

Un interviu cu Nicolai Tand in care ne spune povestea din spatele noilor salate McDonald's si alte secrete din bucatarie!

5. Pentru cine au fost create noile salate McDonald's?

Pentru oricine. Vara, salatele ar trebui consumate de toata lumea. E anotimpul in care se mananca mai lejer. Salatele sunt astfel produsul ideal si pentru femei, si pentru barbati, pentru ca toti ne dorim sa aratam bine.

6. Ne puteti dezvalui ingredientele celor 3 salate?

Salata Bistro este o salata cocheta cu sunca, branza si ou, perfecta cu sos Vinaigrette. Salata Greek este o salata insorita, cu branza, masline si rosii cherry, ideala cu ulei de masline si otet balsamic. Salata Tuna este ca o vacanta, cu ton, porumb si ou, desavarsita cu sos Vinaigrette.

7. Sa vorbim un pic despre bucatarie in general. Care este cel mai important ingredient in bucatarie?

Sarea de mare este ingredientul meu preferat, dar si piperul proaspat macinat. De asemenea, folosesc legumele de sezon in multe combinatii, in functie de ce ma inspira cand merg la piata. De exemplu, daca vad o rosie carnoasa sau un castravete, pornesc de acolo o reteta.

Citește și:

8. Care este secretul lui Nicolai Tand in bucatarie?

Secretul meu este dragostea pentru gatit. Imi place foarte mult ceea ce fac, pun foarte mult suflet si cred ca de asta lucrurile imi ies. In plus, sunt si am fost mereu dispus sa muncesc mult pentru visul meu. Am pornit de la a face curat intr-un restaurant din Franta si am ajuns apoi sa conduc resturantul si asta prin munca si ambitie.

9. Colaborarea din acest moment are in vedere doar restaurantele McDonald's din Romania. Se poate vorbi despre o viitoare colaborare la nivel international?

Momentan e o colaborare in Romania. Nu stiu nimic de o extindere la nivel international, dar eu sunt deschis la colaborari, asa cum va ziceam, trebuie doar sa vina totul natural.

10. Cateva sfaturi din bucatarie pentru cititoarele noastre.

Bucurati-va de mancarea buna, care va atinge simturile si mancati tot ce poftiti, dar cu masura. Echilibrul alegerilor noastre culinare e cel mai important.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.