Setari Cookie-uri

Foto: Asa arata femeia care a slabit 160 de kg

Uneori este nevoie doar de vointa.

Jacqui McCoy avea 30 de ani si fooooarte multe kilograme in plus cand a decis ca este timpul sa faca o schimbare cu trupul sau. Femeia era depresiva, nesigura pe ea si ii era rusine de corpul sau incat nu il lasa nici pe sotul sau sa o vada goala.

Dupa luni intregi de antrenamente si o dieta sanatoasa, Jacqui McCoy a ajuns la 67 de kilograme. Efortul sau a fost rasplatit, Walmart oferindu-i femeii un cec de 50.000 de dolari. Mai putine kilograme, mai multi bani.

"Am primit acest frumos cadou si vreau sa il impartasesc cu toata lumea", a declarat Jacqui, informeaza DailyMail. Dupa experienta prin care a trecut, ea a considerat ca ii poate ajuta si pe ceilalti oameni obezi, avand in vedere ca a fost in aceeasi situatie in care se afla si ei, asa ca a decis sa se faca antrenor personal.

"Mi-a fost foarte greu sa slabesc. Corpul meu era de acord, insa am dus o lupta teribila cu creierul meu. A fost o mare provocare si ma bucur ca am reusit. Mi-am schimbat comportamentul, am incredere in mine, ma simt bine in pielea mea, ma simt femeie, nu un sac de grasime. Mi-am impins limitele si am reusit. Am fost capabila sa slabesc atat de mult. Asta inseamna ca oricine poate scapa de kilogramele in plus. O data ce iti gasesti forta si puterea pentru a lupta, realizezi ca viata chiar este normala.", a mai spus Jacqui McCoy.

Citește și:

Click aici pentru a vedea fotografiile cu inainte si dupa.

Featured foto by yurakrasil via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.