Setari Cookie-uri

Cori Gramescu ne pregateste meniul de Craciun

Cori Gramescu, renumit instructor de fitness si nutritionist, are grija ca, prin antrenamente si dieta, Minodora sa ajunga la silueta in limite normale.

Cori Gramescu, renumit instructor de fitness si nutritionist, are grija ca, prin antrenamente si dieta, Minodora sa ajunga la silueta in limite normale.

Cantareata a inceput colaborarea cu Cori Gramescu in urma cu doua luni, iar pana in acest moment a slabit 13 kilograme, ajungand la 83 kg, urmand ca pana la Craciun sa mai slabeasca inca doua.

Odata cu sosirea Craciunului, insa, Minodora va avea voie sa manance preparate traditionale, insa atent controlate de Cori Gramescu, astfel incat pana la inceputul anului viitor, solista sa isi mentina greutatea din prezent.

Obiectivul este de a nu slabi, dar nici de a se ingrasa. De Sarbatori, i-am dat Minodorei unda verde sa manance cat mai diversificat, preparate pe care i le-am ales special, pe care le gatesc inclusiv eu, pentru ca in final sa nu puna la loc niciun kilogram din cele pierdute pana acum. Bineinteles, nici nu va slabi in aceasta perioada, insa la inceputul anului viitor vom relua antrenamentele si dieta astfel incat pana in luna martie sa ajunga la 70 de kilograme”, declara Cori Gramescu.

Masa de Craciun a Minodorei va contine: ciorba de curcan, friptura de curcan cu legume la cuptor, muschiulet de porc la cuptor, sarmale slabe din porc si vita, sarmale din piept de curcan cu legume in foi de vita, preparate de Cori Gramescu, si biscuiti din faina de migdale cu chips de ciocolata neagra, facute tot de Cori.

Meniul de sarbatori
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.