Minodora la Maxim a intrat serios la apa. Cantareata este aproape de nerecunoscut dupa ce a slabit 20 de kilograme. Aceasta schimbare radicala s-a produs in doar sapte luni. Ambitionata de provocarea pe care i-a lansat-o, intr-o emisiune, Catalin Maruta, Minodora a trecut la dieta si a inceput sa faca sport la greu. Rezultatele nu s-au lasat asteptate: de la 95 de kilograme a ajuns la 75.

Sunt femei care toata viata lor tin cura de slabire, dar fara sa reuseasca sa scape de surplusul de greutate. Cu siguranta, pentru ele, Minodora este o dovada ca perseverenta te poate ajuta sa ajungi acolo unde-ti doresti. In sapte luni s-a transformat intr-o alta femeie. Radiaza, poarta rochite si a scapat de complexele care au chinuit-o toata tineretea.

Solista cantareste 75 de kilograme si face in continuare mult sport.

A slabit 20 de kilograme si a fost nevoita sa-si schimbe intreaga garderoba. Hainele masura 50-52, pe care le purta inainte, au fost schimbate cu unele noi, mult mai mici, respectiv masura 40-42. O parte din vechea imbracaminte, care acum nu-i mai este de nici un folos, a ajuns in sifonierul unei verisoare de-a ei. Minodora spune ca nu s-a infometat, ci doar a fost mai grijulie la ceea ce pune in farfurie. „Am renuntat la dulciuri, paine, paste, cartofi si orez, iar dupa ora 19.00 nu mai mananc nimic."

Citeste mai multe despre dieta Minodorei si vezi cum arata acum pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: