Setari Cookie-uri

Foto: Carmen Bruma - Dieta minune a vedetei!

Carmen Bruma este femeia care ne demonstreaza ca se poate.

In tinerete (adolescenta, chiar) vedeta era destul de grasuta – cantarea 86 de kilograme. Acum are 56 de kilograme. Cum a reusit? Prin multa munca, vointa si, cel mai important, alimentatie sanatoasa.

Carmen posteaza destul de des pe pagina ei de Facebook fotografii cu mancaruri, in special salate. Ah, sa nu uit: presupun ca stiti ca de ani buni ea nu a mai mancat cartofi prajiti, carnati, mezeluri, prajeli, foietaje, carne de porc, fast food si sucuri.

Secretul ei: in dieta nu recomanda dulciuri, paine alba, orez, paste, struguri si banane. Mananca ceva dulce o data la doua saptamani, iar de doua – trei ori pe an nu consuma zahar timp de o luna. In plus, merge la sala de trei ori pe saptamana, merge foarte mult pe jos si iese la alergat atunci cand are timp, informeaza Click.

Acum sa revenim la retetele ei:

1. Micul dejun sanatos:

Citește și:

"OMLETA MEA PREFERATA:

-2 oua intregi plus 2 albusuri -( din galbenusurile ramase va puteti face o masca pt fata . Adaugati miere dc aveti ten uscat , normal sau cateva picaturi de zeama de lamaie in cazul tenului gras)
-patrunjel proaspat
-rosii
-seminte de susan
Ouale batute se pun in tigaie, fara ulei iar cand sunt aproape gata se adauga rosiile.La final se presara patrunjel si seminte de susan."

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.