In tinerete (adolescenta, chiar) vedeta era destul de grasuta – cantarea 86 de kilograme. Acum are 56 de kilograme. Cum a reusit? Prin multa munca, vointa si, cel mai important, alimentatie sanatoasa.
Carmen posteaza destul de des pe pagina ei de Facebook fotografii cu mancaruri, in special salate. Ah, sa nu uit: presupun ca stiti ca de ani buni ea nu a mai mancat cartofi prajiti, carnati, mezeluri, prajeli, foietaje, carne de porc, fast food si sucuri.
Secretul ei: in dieta nu recomanda dulciuri, paine alba, orez, paste, struguri si banane. Mananca ceva dulce o data la doua saptamani, iar de doua – trei ori pe an nu consuma zahar timp de o luna. In plus, merge la sala de trei ori pe saptamana, merge foarte mult pe jos si iese la alergat atunci cand are timp, informeaza Click.
1. Micul dejun sanatos:
"OMLETA MEA PREFERATA:
-2 oua intregi plus 2 albusuri -( din galbenusurile ramase va puteti face o masca pt fata . Adaugati miere dc aveti ten uscat , normal sau cateva picaturi de zeama de lamaie in cazul tenului gras) -patrunjel proaspat -rosii -seminte de susan Ouale batute se pun in tigaie, fara ulei iar cand sunt aproape gata se adauga rosiile.La final se presara patrunjel si seminte de susan."
Spune-ti parerea!