Setari Cookie-uri

FOTO SOC! Rita Muresan, mai grasa cu peste 40 de kilograme

Fostul manechin este greu de recunoscut dupa ce s-a ingrasat.

S-au dus vremurile cand Rita Muresan (40 de ani) defila pe podium, ca manechin. Chiar si dupa ce si-a incheiat cariera de topmodel si dupa ce a adus pe lume doua fetite, Rita si-a pastrat supletea. Fotografii recente, suprinse de fotoreporterii Click!, ne-o arata pe Rita asa cum este acum: greu de recunoscut si cu multe kilograme in plus.

Kilogramele in plus sunt un subiect sensibil pentru orice femeie. Nu si pentru Rita Muresan. Fostul manechin recunoaste ca a luat foarte mult in greutate, in ultimele luni, dar spune ca modificarea siluetei nu este cauzata de mancatul in exces. „Pot sa va spun ca sunt fericita, sanatoasa si imi iubesc kilogramele in plus", ne-a declarat Rita Muresan, la auzul vestii ca avem imagini cu noua ei silueta.

M-am retras din viata publica acum un an. Nu ma intereseaza ce are lumea de spus. Daca am patit ce am patit, inseamna ca am niste lucruri de invatat. Faptul ca m-am ingrasat nu are legatura cu mancatul. Eu sunt aproape vegetariana. Pe mine nu m-ati vazut niciodata mancand saorma", a mai spus Rita.

Citește și:

Rita Muresan sustine ca are un regim alimentar preponderent vegetarian, dar fotoreporterii Click au surprins-o mancand hotdogi.

Citeste continuarea articolului + imagini cu Rita pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.