Setari Cookie-uri

Dieta Elenei Udrea: Cum a slabit in timp record?

Elena Udrea ofera sfaturi de nutritie si frumusete.

Deputatul PDL Elena Udrea a povestit, marti, la o emisiune tv, ca a slabit multe kilograme in cateva luni, tinand o dieta bazata pe grupa de sange, ca are aceleasi haine de ani de zile, foloseste numai creme romanesti si ca, dupa divort, lucrurile se intampla in viata sa "intr-un mod luminos", informeaza Mediafax.

Udrea a spus ca si-a dorit de foarte mult timp sa slabeasca pentru ca in anii de ministeriat nu a facut posibil acest lucru. "Calatoream foarte mult, dormeam in masina noptile, mancam in benzinarii, nu aveam timp sa am o viata sanatoasa, nu mai faceam miscare. Acum mananc sanatos, am preocupari mai sanatoase, azi dimineata am alergat o ora pe plaja", a dezvaluit Udrea.

Ea a aratat ca a tinut o dieta "bazata pe grupa de sange" si a slabit multe kilograme in cateva luni.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Citește și:

"Am tinut o dieta bazata pe grupa de sange. Am mancat alimentele care sunt sanatoase pentru grupa mea de sange si am facut mult sport. Am trei mese pe zi si doua gustari, mananc o data la trei ore si am mereu ceva verde pe masa si nu mananc dupa ora sase seara", a explicat deputatul PDL.

Ea a mai dezvaluit ca foloseste numai produse cosmetice romanesti care, in opinia sa, "sunt cele mai bune" si ca nu peterce foarte mult timp in fata oglinzii.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.