Setari Cookie-uri

Dieta Hollywood: Cum a slabit Penelope Cruz?

Penelope Cruz dezvaluie cum a reusit sa slabeasca dupa nastere.

Actrita spaniola Penelope Cruz a dezvaluit, intr-un interviu recent, cateva dintre secretele dietei pe care o urmeaza pentru a avea o silueta de invidiat, afirmand ca alaptatul a ajutat-o sa slabeasca foarte usor dupa cele doua nasteri, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Artista spaniola spune ca alaptatul a ajutat-o sa slabeasca foarte mult de fiecare data dupa ce a devenit mama. Penelope spune, de asemenea, ca mananca doar alimente considerate sanatoase.

Penelope Cruz, in varsta de 39 de ani, a nascut cel de-al doilea copil, Luna, in luna iulie, si are inca un copil, Leonardo, in varsta de doi ani, cu sotul ei, actorul Javier Bardem, in varsta de 44 de ani.

foot interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actrita spaniola a spus ca nu a fost nevoita sa ia nicio masura "drastica" pentru a-si recupera silueta dupa cele doua nasteri.

Citește și:

"Cred ca sunt foarte norocoasa pentru ca am putut sa imi alaptez copiii, intrucat, uneori, femeile, chiar daca vor sa faca acest lucru, nu o pot face. L-am alaptat pe fiul meu timp de 13 luni si intentionez sa fac cel putin la fel si cu fiica mea. E un lucru uimitor de benefic pentru bebelusi, dar este foarte bun si pentru mama, pentru ca iti ajuta corpul sa revina la normal dupa sarcina", a declarat Penelope Cruz intr-un interviu acordat pentru numarul din ianuarie al revistei Red.

Actrita a mai spus ca mananca "cu adevarat sanatos", dar apreciaza in continuare multe alte preparate culinare.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.