Setari Cookie-uri

Foto: Ce mananca Bianca Dragusanu la micul dejun?

I-am aflat secretul.

Cum se mentine Bianca Dragusanu in forma?

Vedeta spune ca de multe ori a facut foamea pentru a scapa de kilogramele in plus - ceea ce nu este recomandat. Fosta doamna Slav a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie realizata la micul dejun.

Ce mananca Bianca dimineata? FRUCTE.

Roscata a ales o farfurie mare de fructe: pepene verde, pepene galben, portocale si grapefruit, insotite de un pahar de fresh de portocale.

Daca inainte se infometa pentru a da jos kilogramele, iata ca Bianca a hotarat sa nu isi mai puna in pericol sanatatea - acum doar mananca mai putin :))

Am slabit doua kilograme in doua saptamani si mai vreau sa dau jos trei kilograme. Am 62 de centrimetri in talie si vreau sa ajung la 60. Pot sa-mi cuprind mijlocul cu doua maini. Eu chiar mananc, nu ma infometez. Am facut asta, cand eram un copil sarac. Atunci am slabit 30 de kilograme cu doar cateva bucatele de mar.

Citește și:


Astazi, fiind miercuri si pentru ca tin post, am mancat bruschete si un mar la micul dejun, la pranz, o supa crema de rosii, iar la masa de seara, o banana si jumatate de mar, pe care nu am apucat sa-l termnin si am baut doua sucuri naturale de mar. Dorm, am un ficat sanatos, nu am o viata dezechilibrata. Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Eu consum doar peste, fructe de mare si lactate. Ma simt vinovata daca duminica mananc o prajitura. O iau acasa pe jos, ca sa fiu sigura ca nu s-a pus un gram.
” - a declarat Bianca potrivit Ring.

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.