Setari Cookie-uri

Castiga un curs de dans la bara

Uimitorul dans la bara este cel mai recent si "hot" concept in dans influentat de antrenamentele cardio fitness. Se adreseaza in egala masura atat femeilor cat si barbatilor.

Telefon: 0721 295 502
E-mail: contact@danceon.ro

Regulamentul concursului:

S.C. Dance On Union S.R.L organizeaza un concurs in colaborare cu Internet Corp prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat al www.kudika.ro poate sa intre in cursa pentru a castiga un curs de dans. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati pe www.kudika.ro trebuie sa spuna de ce isi doresc sa castige si sa posteze pe forumul Kudika ce raspunsul.
Societatea organizatoare
Concursul este organizat de S.C. Dance On UnionS.R.L, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acesteia . S.C. Internet Corp S.R.L. gazduieste concursul pe site-ul www.kudika.ro.
S.C. Dance On Union S.R.L este inregistrat la Registrul Comertului sub numarul Reg. Com.: nr. J40/5685/04.06.2010. S.C. Internet Corp SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 29 martie-11 aprilie 2011.

Procedura de desfasurare a concursului
Concursul se desfasoara pe site-ul www.kudika.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie utilizatori inregistrati ai www.kudika.ro si trebuie sa posteze pe forumul Kudika raspunsul lor la intrebarea concursului in cadrul topicului Concurs DanceON.

Un utilizator nu poate sa raspunda de mai multe ori pe forum, in cadrul acestui concurs.
Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul concursului

Premiul este acordat de catre organizator. Premiul trebuie revendicat in maxim 10 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti. In caz contrar, se va alege alt castigator. Organizatorul se obliga sa suporte toate cheltuielile legate de trimiterea prin posta sau curier a premiilor catre InternetCorp.

Drept de participare


Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, S.C.Dance ON Union S.R.L., precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.