Setari Cookie-uri

Castiga un curs de dans la bara

Uimitorul dans la bara este cel mai recent si "hot" concept in dans influentat de antrenamentele cardio fitness. Se adreseaza in egala masura atat femeilor cat si barbatilor.

Uimitorul dans la bara este cel mai recent si "hot" concept in dans influentat de antrenamentele cardio fitness. Se adreseaza in egala masura atat femeilor cat si barbatilor.

Uimitorul dans la bara este cel mai recent si „hot” concept in dans influentat de antrenamentele cardio fitness. Se adreseaza in egala masura atat femeilor cat si barbatilor.

Este o combinatie perfecta intre miscari de dans, balet, gimnastica si fitness cu rezultate remarcabile in cresterea rezistentei fizice, a mobilitatii, controlului si a echilibrului, in cresterea si definirea masei musculare.

Antrenamentele de dans la bara sunt extrem de interesante si captivante imbinand fermecator lectiile de dans cu elemente de acrobatie.

Kudika si DanceOn te invita la concurs!

Ai sansa de a castiga un curs de dans la bara de 8 sedinte. In primele 4 sedinte de antrenament vei deprinde notiuni de baza de mers, dans, atitudine si postura la bara. In urmatoarele sedinte vei invata sa stapanesti tehnica rotirii la bara fara atingerea solului atat cu fata cat si cu spatele la bara, ridicari si coborari controlate, sustineri pe bara folosind forta bratelor si/sau a picioarelor, tehnici de tranzitie intre elementele acrobatice.

Raspunde corect pe forumul Kudika in cadrul topicului "Concurs DanceOn" la intrebarea "Care este cel mai recent si "hot" concept in dans influentat de antrenamentele cardio fitness?" si poti fi fericita castigatoare! Concursul se desfasoara in perioada 29 martie – 13 aprilie 2011. Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti pe data de 14 aprilie 2011 si va fi anuntata pe forum si pe mail.

Participa acum!

Scoala de dans DanceON
Website: www.danceon.ro
Adresa: Str. Ion Brezoianu nr 23-25, etaj 2 – in incinta cladirii Universul, aflata in apropierea parcului Cismigiu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.