Autor: Mary jo Putney Editura: Litera Pret: 14, 93 Lei

In schimbul acceptarii acestei casatorii de forma, David nu cere decat ca sora lui sa primeasca o slujba de guvernatoare. insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata dupa incheierea casatoriei, cand maiorul isi revine miraculos. Desi cei doi cad de acord sa anuleze mariajul, astfel de lucruri necesita timp – suficient ca David sa isi dea seama ca este indragostit iremediabil de sotia sa.

Bantuita de propriul trecut, Jocelyn refuza sa cedeze dorintei pe care sotul ei i-a trezit-o pe neasteptate, caci intotdeauna a considerat aceasta casatorie o simpla afacere. insa unele intelegeri sunt facute sa fie incalcate atunci cand inima isi urmeaza propriul drum spre fericire.

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vanduti autori americani de fictiune romantica, bucurandu-se de o prezenta permanenta in topurile New York Times, Wall Street Journal si Publishers Weekly. Printre distinctiile primite se numara premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste si Premiul pentru intreaga cariera acordat de Romantic Times.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: