Setari Cookie-uri

Un regim pe masura

Sfaturi importante pentru silueta ta.

Nume carte: Un regim pe masura

Autor: Veronique Liegeois

Pret: 17,88 lei

Produs disponibil pe Elefant.ro

Te-ai hotarat sa slabesti... poate ca e prima data, poate ca e a zecea... dar ceea ce trebuie sa-ti doresti este ca acum sa fie pentru ultima oara !

Sa slabesti o data pentru totdeauna si sa-ti „stabilizezi“ greutatea. Un vis ? Ba dimpotriva: ajunge pur si simplu sa-ti pui intrebarile potrivite, inainte sa pornesti la drum. Care-ti sunt obiectivele ? De ce vrei sa slabesti ? Ce dificultati crezi c-o sa intampini ? La ce anume poti renunta si care sunt obiceiurile pe care nu le vei putea modifica ?

Obiceiurile alimentare nu se schimba la fel de usor precum culoarea parului... si aici este secretul unui regim reusit ! Fiecare femeie trebuie sa-si gaseasca propriul ei ritm si sa-si ajusteze alimentatia in functie de constrangerile cotidiene.

Citește și:

Aceasta carte iti va permite sa-ti gasesti PROPRIUL regim, cel care se adapteaza cel mai bine personalitatii tale si care tine cont de dificultatile personale.

Fa testul „Ce fel de Venus esti ?“si descopera-ti profilul, apoi urmeaza-ne sfaturile de-a lungul cartii, sfaturi usor de pus in practica datorita cantitatilor exacte, retetelor si meniurilor, mereu usoare si gustoase.

Uita sentimentul de vinovatie si de regimurile „standardizate”, mananca ceea ce-ti place, fa-ti poftele si, mai ales, accepta sa fii tu insati ! Calitatile, defectele si trecutul tau fac din tine o femeie unica... Meriti cu adevarat un regim pe masura !

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.