Dragi prieteni, Cautati editia de noiembrie a revistei La Cucina, singura revista de food & deco din Romania. Luna aceasta, povestim despre copilarie si ne pregatim incet-incet de Sarbatoare. In paginile revistei va asteapta retete pentru deserturi carora nu le puteti rezista. Tot de aici aflati si ce vinuri se potrivesc acestor preparate dulci, dar si ce accesorii puteti folosi pentru a orna un platou ca in povesti. Am pregatit un shopping inedit cu farfurii din toate colturile lumii, ideale pentru sezonul ce se apropie. Am facut o incursiune in lumea ceaiului, in culisele unui ritual aproape sacru si am ales un meniu cu retete traditonale. Ne-am continuat apoi incercarile in Scoala La Cucina, acolo unde invatam sa gatim impreuna, pas cu pas. Va rasfatam luna aceasta cu retete din pui. Pentru cei pasionati sa descopere specificul bucatariilor internationale, ne-am orientat in acest numar pe arta culinara franceza si pe cateva din atuurile celei austriece. Va asteapta, ca de fiecare data, un ghid al restaurantelor din Bucuresti. In noiembrie aflati unde puteti manca fondue si va invitam sa va inscrieti intr-un concurs ce are ca premiu castigarea unei mese in oras la unul dintre localurile recomandate de noi. Echipa La Cucina a ajuns luna aceasta la Festivalul fructelor de padure de la Piatra Neamt si a facut o calatorie in timp, participand la Festivalul de la Corund, unde am descoperit ce se ascunde in spatele unei traditii de zeci de ani: olaritul. Pentru ca rezervarile trebuie facute din vreme, va prezentam cateva destinatii care merita atentia voastra pentru noaptea de Revelion. Intrati pe https://www.lacucina.ro/ si incercati retetele arhivate aici. Cititi La Cucina, unde ti-e drag sa gatesti.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: