Setari Cookie-uri

Revendica-ti feminitatea si remarca-te in multime

Secolul 21. Secolul vitezei si al tehnologiei. O lume a barbatilor se spune. Inclin sa cred ca devine din ce in ce mai mult o lume masculinizata, mai mult decat o lume a barbatilor. Femeia invata sa fie puternica, isi reprima din ce in ce mai mult feminitatea si doreste sa fie acceptata. Unde a disparut feminitatea ma intreb? Si care a fost punctul de plecare in a transforma energia creatoare si vie intr-un pachet de muschi lipsit de afectivitate?

Articol scris in exclusivitate pentru Kudika, de Cristina Miculete, autor, trainer dezvoltare persoanala, life coach


Secolul 21. Secolul vitezei si al tehnologiei. O lume a barbatilor se spune. Inclin sa cred ca devine din ce in ce mai mult o lume masculinizata, mai mult decat o lume a barbatilor. Femeia invata sa fie puternica, isi reprima din ce in ce mai mult feminitatea si doreste sa fie acceptata. Unde a disparut feminitatea ma intreb? Si care a fost punctul de plecare in a transforma energia creatoare si vie intr-un pachet de muschi lipsit de afectivitate? E oare suficient sa fii femeie pentru a exprima feminitate? Dupa parerea mea vorbim despre secolul mastilor sociale.

Ma uit si ma minunez din ce in ce mai mult de mesajele care sunt transmise femeilor despre ce inseamna sa fii o femeie atragatoare. In timp ce unele reviste te invata sa fii femeia fatala, altele iti spun sa fii femeia puternica care nu lasa nicio urma de emotie sa patrunda dincolo de aparitia hotarata si rece. E un joc periculos, acest joc al relatiilor asa am auzit si trebuie sa ai grija cum iti joci cartile.

Trucuri, retete, strategii, pentru a fi femeia care stie sa pastreze un barbat langa ea. Masti si iar masti.

Acestea cu siguranta nu te fac candidata care ajunge din pat la altar.

Majoritatea femeilor resping din ce in ce mai mult aceasta latura feminina autentica a lor. Lasa-ma sa-ti spuna insa ca ele intotdeauna vor avea probleme in a atrage barbati care sa isi doreasca sa fie cu ele intr-o relatie. Le doresc pentru aventuri de o noapte. Sigur, se poate. Insa sa-si doreasca sa le atribuie un rol mai important in viata lor? Asta este altceva.

Iubita mea doamna, daca nu stii cum sa lasi feminitatea sa iasa la suprafata, vei sfarsi nefericita, te vei simti poate mizerabil si respinsa. Iti rapesti o mare parte din energie sa respingi o parte din tine care este acolo, fie ca iti doresti sau nu.

Si chiar daca crezi ca esti fericita, intr-o zi vei simti ca ceva lipseste. De ce? Pentru ca respingi o anumita parte din tine. Sa fii capabila sa iti reclami energia feminina este un aspect care se afla la baza fericirii tale si in definitiv la baza unei relatii fericite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.