Setari Cookie-uri

Revendica-ti feminitatea si remarca-te in multime

Secolul 21. Secolul vitezei si al tehnologiei. O lume a barbatilor se spune. Inclin sa cred ca devine din ce in ce mai mult o lume masculinizata, mai mult decat o lume a barbatilor. Femeia invata sa fie puternica, isi reprima din ce in ce mai mult feminitatea si doreste sa fie acceptata. Unde a disparut feminitatea ma intreb? Si care a fost punctul de plecare in a transforma energia creatoare si vie intr-un pachet de muschi lipsit de afectivitate?

Atunci cand nu te simti libera nu poti fii feminina si esti incordata. Probabil ca esti si obsedata de control. Acest lucru nu numai ca este fara sens si nu e atractiv dar este si foarte obositor pentru tine.

O femeie careia nu ii este teama de feminitatea ei, senzualitatea si sexualitatea ei , care nu-si ascunde abilitatea de a incanta barbatii, este catalogata o femei usoara desi poate tot ceea ce face este sa emane energie in jurul ei. Dar pentru cat tu ti-ai reprimat aceasta parte din tine, le vei respinge si pe ele si vei gasi o cale sa le desfintezi asa cum ai facut si cu partile din tine.

Pe de alta parte exista acele femei care proiecteaza un comportament fals doar pentru ca sunt dominate de propriile insecuritati si incearca sa manipuleze. Unele plang ca sa obtina atentie , tipa sau se transforma in adevarate drama queen pentru a primi atenite. Incearca sa obtina ceva de la un barbat si in santajeaza sau manipuleaza de parca e de datoria unui barbat sa fie mereu acolo langa ele.Acestea nu sunt deloc feminine si autentice.

Mai mult sunt femei disperate si cu o stima de sine scazuta care indiferent ce ar face , indiferent de cate ori schimba partenerul acuzandu-l pe el de nesiguranta lor, vor ajunge in acelasi punct. Nu le judec, pentru ca poate anumite evenimente din viata lor le-au adusc aici, dar e important sa constientizezi daca esti acest gen de femeie si sa incepi sa lucrezi cu tine.

Iata ce poti face pentru a deveni mai feminina:

1. Priveste la barbatul din viata ta sau barbatii pe care ii intalnesti si da-ti voie constient sa te simti fericita, excitata si atrasa de masculinitate, fie ca e vorba de barbatul din viata ta sau cei pe care ii intalnesti. Barbatii au un dar pentru tine foarte special, ei te vor face sa iti devi constienta de propria ta energie feminina. Asa cum ti-am spus acest schimb de energie masculin-feminin este un aspect al complementaritatii.

2. Daca respingi constant barbatii si energia lor masculina, pentru ca iti doresti sa nu te implici, (multe femei fac aceste lucruri pentru ca vor sa fie independente si in control), aminteste-ti ca de fapt s-ar putea sa respingi o parte din tine. Acest lucru nu te va ajuta sa ai o relatie sanatoasa nici cu tine, nici cu ceilalti. Mai mult este total neatractiv si deloc feminin.

3. Fii atenta la atitudinea ta. Daca observi ca respingi barbatii cand te aflii in preajma lor,( de obicei de teama), modifica-ti pozitia corpului, schimba-ti postura si te vei simti diferit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.