Setari Cookie-uri

Stii tot si poti orice!

Astazi stau si ma uit in urma si realizez cat de oarba am fost multa vreme. Am dormit traind cu idei si citate pe care la nivel mental le credeam insa in adancul fiintei mele nu credeam si nu stiam ca stiu tot si pot orice fara sa-mi spuna altcineva.

De multe ori ne stabilim mental cine vrem sa fim si ne facem un program pentru a ne comporta asa cum credem noi ca ar trebui sa ne comportam. Cautam tot felul de instrumente , carti, documentare pentru a ne forma ritualuri pe care sa le urmam pentru a face lucrurile intr-un anumit mod, considerand ca astfel vom primi rezultatele dorite.

Partea proasta este ca de multe ori, ne dorim sa fim ca altcineva in loc sa fim asa cum suntem . Ni s-a spus ca trebuie sa fim intr-un anumit mod pentru a putea sa reusim in viata, ca trebuie sa facem anumite lucruri pentru a fi persoane valoroase, ca altfel ramai un oarecare . Astfel multi oameni se decid sa isi schimbe viata si incep sa se indrepte spre dezvoltarea personala si spirituala, insa si aici ne asteapta multe capcane.

De ce? Pentru ca o strategie nu se poate plia pe toti oamenii la fel. Pentru ca fiecare din noi este unic, si are propria sa cale. Urmand caile altcuiva s-ar putea sa sa ne ratacim si mai mult pe drum, sa devenim si mai derutati si confuzi.

Sunt multi oameni care cred ca atunci cand vor ajunge sa aiba o casa, o masina, un yacht, haine luxoase vor fi fericiti si fac tot ceea ce le sta in putinta sa ajunga acolo. Muncesc 20 ore din 24 , uita de sufletul lor, de trupul lor si se focuseaza strict pe aceste obiective. Ajung sa fie niste roboti. Bineinteles ca daca inainte nici macar nu aveai obiective in viata, daca inainte nici macar nu stiai ce iti place sa faci, aceasta este o evolutie. Insa, de multe ori in goana dupa aceste obiective uitam sa mai verificam cu sufletul nostru sa vedem daca aceste obiective sunt intr-adevar venite din fiinta noastra interioara, sunt dorintele acesteia sau sunt niste dorinte fabricate pentru ca altcineva ne-a spus cum ar trebui sa fim si und e ar trebui sa ajungem sa avem succes

Cei care au o vointa de fier ajung sa obtina aceste lucruri si sunt fericiti pret de o clipa pentru ca apoi sa-si dea seama ca nu e suficient. Unii aleg sa acumuleze din ce in ce mai mult, crezand ca vor ajunge intr-o zi la destinatie si ca vor obtine fericirea, pacea si multumirea pe care o cauta. Se pierd in aceasta goana si nu se regasesc niciodata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.