Setari Cookie-uri

Stii tot si poti orice!

Astazi stau si ma uit in urma si realizez cat de oarba am fost multa vreme. Am dormit traind cu idei si citate pe care la nivel mental le credeam insa in adancul fiintei mele nu credeam si nu stiam ca stiu tot si pot orice fara sa-mi spuna altcineva.

In ultimul timp tot mai mult am ignorat vocea inimii si semnalele ei care ne duc exact acolo unde unde avem nevoie sa ajungem. Si ce comori stau ascunse in sufletul nostru! Trebuie doar sa ne trezim, sa intindem mana si sa luam ce avem nevoie.

Cand traiesti un eveniment, intalnesti o anumita persoana, cand plangi sau cand razi, cand esti iubitoare sau furioasa, nu te intreba: Ce am facut sa merit asta? ci mai degraba De ce am creat acest eveniment in viata mea? Cum anume ma asista aceasta experienta sa ma creez pe mine insami si sa ma cunosc? Aceasta este persoana care vreau sa fiu?

Nu e niciodata vorba despre ceilalti, sau despre evenimentele din viata ta, ci e vorba despre cum esti tu in relatie cu aceste evenimente si persoane si cum alegi sa fii in continuare?

In permanenta ne cream pe noi insine si facem acest lucru prin experienta, pentru ca sinele nostru superior a ales asta. Intotdeauna avem de ales. E atat de simplu. Trebuie doar sa crezi ca stii totul si ca poti orice.

Cum zicea un prieten drag, trebuie sa ai un tupeu nesimtit, astfel incat atunci cand vorbesti sau lansezi ceva in univers sa nu ai niciun dubiu ca vei primi acel lucru in viata ta, daca alegi asta.

Traieste in centrul fiintei tale si poti muta muntii din loc.
Traieste cu iubire si cu acceptare in suflet si nimic nu ti se va mai parea dureros.
Traieste cu certitudinea ca poti sa zbori si ai sa poti zbura.

Cauta informatiile de care ai nevoie in sufletul tau, pentru ca acolo se afla adevarul tau.

Accepta ca fiecare din noi suntem fiinte complexe care traiesc o experienta umana si fiecare are drumul lui. Nu e de datoria ta sa i-l schimbi. Nu e de datoria ta sa-i oferi ceva daca el nu iti cere.

Stii tot si poti orice, in orice clipa. Cand ajungi sa crezi asta cu toata fiinta ta, atunci poti sa ai absolut tot ce iti doresti in realitatea ta interioara.

Cand lansezi in univers indoiala, vei culege indoiala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.