Setari Cookie-uri

Stii tot si poti orice!

Astazi stau si ma uit in urma si realizez cat de oarba am fost multa vreme. Am dormit traind cu idei si citate pe care la nivel mental le credeam insa in adancul fiintei mele nu credeam si nu stiam ca stiu tot si pot orice fara sa-mi spuna altcineva.

O alta categorie de oameni ajunge sa-si dea seama ca trebuie sa mai fie ceva, ca dincolo de bani si bunuri mai exista ceva si dupa ce si-au satisfacut aceasta siguranta financiara, aceste nevoie primare, incep sa caute si altceva. De obicei, ei se indreapta din acest moment spre evolutia spirituala, spre contributie, spre a face ceva ce conteaza si care ajuta si omenirea.

Si mai este o categorie de oameni care realizeaza mai devreme sau mai tarziu ca de fapt calea este una si mai simpla pentru a ajunge sa traiesti cu bucurie. Unii poate au revelatii, altii ajung aici traind prin experienta altora, altii pur si simplu intuitiv se indreapta spre interior in loc sa se indrepte spre exterior. Acestia sunt oamenii care si-au dat seama ca pot avea totul, ca stiu tot, ca toate raspunsurile se afla in ei si ca traind in centrul fiintei vor avea tot ce au nevoie, pentru ca suntem fiinte perfecte, suntem parti din divinitate si avem o putere creatoare imensa. Singura conditie pentru a putea accesa toate acestea este sa traim in inima, sa traim conform sinelui nostru autentic.

Dupa multa vreme de confuzie am ajuns sa-mi dau seama ca sinele nostru detine toate raspunsurile de care avem nevoie.

Atunci cand ajungi sa constientizezi ca poti fi tot ceea ce vrei sa fii si ca stii absolut tot ce ai nevoie sa stii, intreaga ta perceptie se transforma. Poti sa vezi dintr-un alt loc toti oamenii si evenimentele din viata ta. Iti dai seama ca ei sunt acolo pentru a te ajuta sa experimentezi ceea ce deja stii. Iti dai seama ca au un rol in viata ta si e extrem de important sa ii privesti bine pentru a te cunoaste pe tine.

Apoi ajungi sa-ti dai seama ca la fel cum tu te accepti ca fiind o fiinta complexa care traieste o experienta umana pentru a evolua, la fel trebuie sa-I accepti si pe ei. De multe ori vei fi tentata sa incerci sa-I ajuti, insa daca ei nu sunt pregatiti, nu vei reusi sa-Ii faci sa vada ceea ce tu vezi deja. Si e complet in regula sa se intample asta. Fiecare dintre noi are ritmul lui, calea lui . Pana la urma ajungi sa intelegi ca tu nu le poti da decat strategii vazute prin perceptia ta, care pentru tine au functionat si e esential sa mentionezi ca la fel ca si tine si ei isi pot gasi raspunsurile in interiorul lor.

Daca te vei supara, vei urla, vei dori sa pleci, sa fugi, vei simti nevoia sa te aperi, gandeste-te bine daca vorbeste fiinta ta sau ego-ul tau. Fiinta ta nu poate fi clatinata de absolut nimic din ce vor spune , vor face sau vor fi ceilalti. Ea stie ca fiecare este ceea ce este si este perfect exact asa cum este.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.