Setari Cookie-uri

Cum poti recunoaste aspectele inteligentei emotionale?

Inteligenta emotionala este cea care iti ofera forta in actiunile de succes.

Exprimari energetice constiente apar in fiecare act al vietii, modeland forma proceselor psihice si dezvaluind sensul actiunilor. Iar persoana umana are capacitatea de a dezvalui propriul sens, prin valorile pe care le alege.

Aceasta este si ideea centrala a cartii pe care am scris-o (“CUM E SA FII PE LOCUL SI PE TREABA TA – Perspectiva energetica in afirmare de sine"). Eu cred ca intelepciunea nu se afla ascunsa in temple misterioase, ci ne este accesibila, aici si acum. Psihologicul si spiritualul se interfereaza si conlucreaza. De fapt, ambele exprima aceeasi realitate, a omului ca subiect creator.

Cine esti?”, “Ce ai?” si “Ce poti?” sunt intrebari primordiale pentru dezvaluirea identitatii personale. Iar ceea ce faci si ceea ce obtii este determinat de raspunsul pe care il vei da acestor intrebari. Pentru ca imaginea de sine configureaza realizarile. Vei face ceea ce crezi ca esti capabila sa faci si vei obtine ceea ce crezi ca meriti sa obtii.

Citește și:

Iar acum iti voi da o veste. Nu stiu cum o vei primi, dar sigur ea te poate conduce spre autentica intalnire cu tine insati.

Imaginea de sine este o constructie subiectiva. Este o creatie a constiintei tale. Iar ceea ce crezi tu, in acest moment despre tine, este rezultatul nivelului de dezvoltare al constiintei tale.

Tu ai realizat aceasta imagine, tu poti s-o imbunatatesti. Tu o poti schimba, daca vrei. Dar asta presupune sa te cunosti mai bine. Aici este un punct de asumare a responsabilitatii; este chiar aceea preluare in stapanire a “pamantului” propriu.

De aceea cunoasterea de sine este o datorie spirituala, pe care la nivel psihologic o poti implinii, prin constientizarea a ceea ce esti, a ceea ce ai, a ceea ce poti si a ceea ce vrei.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.