Setari Cookie-uri

Spune-mi cum stai cu increderea si iti spun cine esti!

Poate ca uneori nu poti explica viata, nu poti explica ceva ce e necunoscut si imprevizibil si totusi te agati de iluzia sigurantei pentru a ramane intr-o stare de confort.

Unde anume aceste ganduri iti stau in cale( pentru ca nu crezi ca esti capabila sa faci asa ceva), unde iti rapesc energia si puterea( pentru ca nu poti sa te opresti din a te critica singura cand ceva nu a iesit asa cum te asteptai) si unde iti distorsioneaza perceptia asupra vietii( pentru ca presupui in mod gresit ca toata lumea te vede in acelasi mod negativ in care te vezi tu insati.)?

Aceasta evaluare reprezinta doar inceputul. Urmatorul pas este sa inveti cum iti poti schimba dialogul interior incet incet astfel incat el sa devina contructiv si util - asta insa reprezinta tema unui articol viitor.

Pana atunci te las sa experimentezi!
Actiune!
Lasa-mi un comentariu si da-ti o nota la nivelul increderii in sine inainte de a incepe acest exercitiu.

Cu drag,
Cristina

Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-i ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.