Setari Cookie-uri

Tendinte toamna-iarna 2017-2018: piese reprezentative

Sunt unele piese vestimentare care nu isi pierd niciodata locul din tendinte, asa ca de la an la an este posibil sa ne intalnim la fiecare pas cu denimul, imprimeurile florale, cu tinutele all black si stilul militar.

Acestora, asa cum este firesc, li se alatura in fiecare sezon alte piese pline de farmec.

Pentru toamna-iarna 2017/2018, spre exemplu, tinutele all silver, hainele cu logo-uri imprimate si tinutele sport au primit un rol important. Dupa cum urmeaza:

Logo-urile imprimate. De curand, m-a intrebat cineva daca port doar tricouri cu mesaje. Sincer.. nu imi dadusem seama de asta, dar am ajuns mai apoi acasa si am constatat ca am peste 10 tricouri personalizate cu mesaje.

Si am mai constatat ca nu sunt singura pasionata de astfel de haine cu logo-uri imprimate, ci oriunde privesc vad cel putin doua persoane imbracate la fel. Indrazneste mai mult si introdu-le in outfit-uri office!

Tinute sport si jachete casual in stil militar in tendinte toamna-iarna 2017-2018

Stilul militar. Daca ma intrebi pe mine, stilul military ramane in tendinte de la an la an. Ce sa vezi, rochia de pe mine in momentul realizarii acestui material este cu imprimeu military. Si tare imi mai place...

Citește și:

Pentru toamna-iarna ideale sunt trenciurile si paltoanele militaresti. Inspirate din uniformele celor cu rang inalt, trenciurile si paltoanele sunt o investitie inteligenta pe termen lung.

Tendinte toamna-iarna 2017-2018

Tricou cu logo imprimat Geaca argintie cu blana roz Jacheta militara

Tinute sport. Cu siguranta ai multe piese vestimentare sport in garderoba ta, dar a trecut ceva timp de cand nu ai mai purtat un outfit sport din cap pana in picioare.

Ei bine, tendintele toamna-iarna 2017-2018 spun ca se poarta tinutele sport. Rochii supradimensionate - modele sport - cu adidasi, tricouri polo alaturi de pantaloni sport, trening si adidasi... toate combinatiile pe care le doresti si le purtai cand erai mica, acum le poti imbraca din nou.

Piese clasice si comune alaturi de imprimeuri florale - in trend si in sezonul rece 2017-2018

Tinute all black. Cand vreodata nu a fost la moda o tinuta all black?! Doar ca anul asta, este mai hot ca niciodata. Comoda si mereu la indemana, combinatia de texturi si piese vestimentare negre asigura tinute elegante si stylish.

Citește și:

Sunt potrivite pentru sezonul toamna-iarna, cand multe dintre noi nu mai simt nevoia sa aduca culoare in outfit-uri odata ce a trecut vara.

Denim. Pun aceeasi intrebare si aici: cand vreodata si-a pierdut farmecul denimul? Niciodata, insa in toamna-iarna 2017-2018 se poarta combinatile denim din cap pana in picioare, acestea fiind deja prezente pe podiumul prezentarilor de moda.

Tinute all silver. Sa porti argintiu in plina zi, in tinuta de birou, este un act de curaj. Marii creatori de moda recomanda sa se poarte tinute all silver, dar daca nu te simti confortabil asa, te poti rezuma la o geanta argintie care va intregi orice tinuta in acest sezon.

Imprimeurile florale. Inspirate din folclor, imprimeurile florale sunt puse la loc de cinste in moda toamna-iarna 2017/2018. Ia-le cu tine la intalnirile romantice, cand mergi la teatru sau in timpul vizitelor la muzeu, la un interviu de angajare sau oricand vrei sa te simti feminina si plina de iubire.

Citește și:

Pentru un look boem, cauta imprimeurile florale de inspiratie vintage.

Blana artificiala sau naturala. Blana artificiala s-a purtat si in toiul verii (vezi celebrii papuci cu blana si accesoriile de la genti - jucarii sau ghemotoace de blana), dar sa nu pierdem din vedere faptul ca este ceva reprezentativ pentru sezonul rece.

Toamna si iarna abia asteapta sa isi intre in drepturi si sa va scoata de la naftalina elegantele haine de blana artificiala sau naturala.

Ce spui? Cate piese care se afla in tendinte toamna-iarna 2017/2018 detii?

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.