Setari Cookie-uri

Tinute office de toamna: ce sa alegi

Or fi ele tinute office, dar asta nu inseamna ca nu sunt si ele pentru fiecare stil in parte. Avem tinute smart casual, tinute office elegante, tinute office lejere.

Ca sa vorbesc pe intelesul tuturor femeilor, daca acum as avea un job care sa-mi impuna o tinuta office, as fi ofticata la maxim, dar pentru ca nu se intampla asta, pot spune ca regret oarecum ca nu ma obliga nimeni sa ma imbrac de luni pana vineri cu camasa, pantaloni drepti sau fusta creion si sacou. Intelegi de ce am spus "pe intelesul tuturor femeilor"? Pentru ca asa suntem noi... daca e alba, vrem neagra, daca e neagra, vrem alba.

Ei bine, din oricare categorie ai face parte, decizia iti apartine. Chiar daca lucrezi intr-un birou in care fiecare angajat este imbracat dupa placul inimii sale, tu esti libera sa optezi pentru stilul office, daca asta te face sa te simti bine in pielea ta si iti da incredere.

Eu nu fac altceva decat sa vin in ajutorul tau cu cateva propuneri de tinute office de toamna super cool, de care nu trebuie sa iti faci griji ca te-ar face sa te simti inconfortabil.

Citește și:

Tinuta smart casual

Daca toata vara ai mers la birou imbracata cu rochii si sandale, toamna asta trebuie sa te obisnuiesti cu pantalonii si puloverele.

Chiar daca se anunta o luna de septembrie caniculara, nu m-ar mira ca incepand cu octombrie temperaturile sa scada pana la 0 grade. Si vremea asta este ca femeile: capricioasa si nehotarata.

Asadar, o prima tinuta office este cea smart casual, care aduce in acelasi ansamblu camasa oversize, puloverul, blugii si botinele.

Tinuta office smart casual

Cumpara tinuta completa

Tinuta office lejera

Pentru mine tinuta office lejera inseamna: camasa, sacou, pantofi eleganti, cu toc sau fara, si blugi skinny. Neaparat blugi!

Sacoul trebuie sa fie un model cambrat, dar lejer, fara pernite in umeri, asa cum se obisnuia in trecut. L-am ales pe cel din catifea albastra, fiind un material si o culoare care exprima eleganta si feminitate.

Citește și:

Se potriveste excelent cu o pereche de pantaloni skinny albastri si o camasa alba.

Outfit office

Vezi alte haine office

Tinuta office moderna

Ce sa vezi, fusta-pantalon este perfecta pentru o tinuta office cat se poate de moderna.

Combinata cu bluza, camasa sau pulover oversize si sacou, se formeaza o tinuta placuta femeilor care vor sa iasa din tipare, sa fie moderne indiferent de varsta si nimeni sa nu li se asemene.

Poti asorta fusta-pantalon office la pantofii stiletto, dar si la o pereche de tenisi albi.

Tinuta offfice

Alege hainele office care te caracterizeaza

Tinuta office cu rochie

Din fericire, au fost croite sute, poate chiar mii de modele de rochii office pentru sezonul rece si pentru toamna capricioasa.

Pentru ca ne aflam la inceput de sezon, opteaza pentru varianta cu maneci trei sferturi, iar lungimea poate sa fie scurta sau midi.

Adauga-i un dres si o pereche de pantofi cu toc, si un trenci pe deasupra de cand pleci de acasa si pana ajungi la destinatie.

Citește și:

Rochie office midi

Mai multe rochii office


Cam astea sunt propunerile mele. Parerea mea este ca hainele office disciplineaza si nu ar trebui sa reprezinte o povara pentru femeile care le poarta.

Imbracate la fel, femeile nu ar mai avea timp de pierdut cu uitatul pe furis la colega, ca sa vada cum s-a imbracat sau cum stau hainele pe ea, nici nu ar mai fi invidie intre ele sau vorbe spuse fara rost. Fii cine vrei sa fii si simte-te bine in pielea ta!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By GaudiLab

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.