Setari Cookie-uri

Tinute de Revelion simple dar extravagante si pline de personalitate

Mai ai doar doua saptamani la dispozitie ca sa iti alegi tinuta de Revelion. Daca nu te-ai decis la care dintre invitatii sa raspunzi afirmativ, si prin urmare nici tinuta potrivita nu stii care o sa fie, alege ceva care sa mearga in orice situatie.

Alege o tinuta simpla, dar plina de personalitate, careia sa ii poti da sclipire cu ajutorul bijuteriilor si chiar al coafurii, in functie de locul unde vei ajunge intr-un final. Tine aproape o bluza cu un umar gol si o rochie bodycon simpla. Iata recomandarile mele pentru tine:

Rochie rosie cu umerii goi

Te-ai panicat cand ai aflat ca petrecerea de Anul Nou se tine intr-unul dintre cele mai elegante restaurante din oras? Nu-ti face griji, am gasit rochia care te va face sa ramai in memoria tuturor celor prezenti la eveniment.

Nu te gandi ca este mult prea eleganta pentru tine, rochia rosie cu umerii goi este genul care se potriveste oricarei femei. Important este sa nu iti lipseasca din picioare pantofii cu toc si geanta clutch.

Rochie rosie cu umerii goi

Rochii pentru Revelion

Rochia tip sacou

Nu e nimic gresit in a purta la o petrecere o haina care se aseamana cu cea pe care o porti la birou. Rochia tip sacou este o rochie simpla dar plina de personalitate, in care o sa arati fabulos la petrecerea dintre ani. Pune-i doar accesoriile potrivite, niste accesorii stralucitoare, si o vei trece instant din stilul office in stilul glamour de party.

Citește și:

Rochie tip sacou

Alege alta piesa din catifea

Bluza cu umarul gol

Da-mi o pereche de pantaloni si o bluza eleganta si ma voi simti de zece ori mai sexy si mai feminina decat intr-o rochie. M-am mai obisnuit si cu rochiile, dar in elementul meu ma voi simti intotdeauna mai bine in outfit-uri cu pantaloni. Asa ca pentru tinuta de Revelion as combina aceasta superba bluza cu un umar gol cu o pereche de pantaloni cu talie inalta si sandale cu tocuri inalte.

Bluza cu umarul gol

Bluze elegante pentru ocazii

Rochie bodycon cu dantela

Rochia cu dantela ramane in topul preferintelor, asa ca nici vorba sa o ocolesti daca iti iei in cale si te indragostesti la prima vedere. La prima vedere m-am indragostit si eu de modelul din imaginea alaturata.

O rochie simpla, dar extravaganta, o rochie in care m-as simti puternica, senzuala si invincibila. Cureaua cu aplicatii din talie nu trebuie sa lipseasca.

Citește și:

Rochie bodycon cu dantela

Oferta tinute de Revelion

Rochie din catifea cu margele

Oricat de tare mi-ar placea sa port catifea in orice moment al zilei, trebuie sa accept faptul ca o rochie din catifea este recomandata pentru evenimente si petreceri de seara.

Asadar, am ales rochia din catifea cu margele aplicate pentru a-ti servi in noaptea dintre ani. Ca sa fii o adevarata diva, acopera-te cu o haina de blana pana ajungi la destinatie.

Rochie din catifea

Alte tinute de Revelion

Rochie din material incretit

Atunci cand ai atitutinea aia de femeie puternica si independenta, orice haina vine bine pe tine. Poti sa imbraci cel mai banal outfit, atitudinea ta o sa il transforme in ceva super cool. Rochia din dantela cu material cretit nu pare rochia ideala pentru o petrecere de Revelion, insa incaltamintea cu tocuri si bijuteriile stralucitoare o vor aduce pe primul loc.

Rochie cu dantela

Alege alta tinuta de Revelion

Citește și:

Sa nu uiti de lenjeria intima din noaptea de Revelion! Potrivit traditiei, Anul Nou trebuie sa te prinda purtand chilotei rosii sexy.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By StaceStock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.