Setari Cookie-uri

Modele de bermude colorate pentru vara și începutul de toamnă de anul acesta

Avem modele de bermude colorate în vara aceasta și la începutul de toamnă cât să ne ajungă! Pantalonii scurți, mai ales aceștia cu croială tip Bermuda pants sunt piese-cheie în vestimentația feminină.

De altfel, pantalonii scurți nu mai sunt demult piese vestimentare destinate doar verii, în vestimentația feminină. Îi poți purta cu geci, cu pulovere, cu colanți sau cu ciorapi, cu jachete sau paltoane lungi, cu cizme și ghete, cu sandale sau papuci! Iar când vine vorba de modele de bermude colorate, și vara aceasta, și toamna ce vine să tot avem ce purta!

Despre modelele de bermude pentru vara asta și toamna următoare, trebuie să știi că respectă linia clasică – adică se apropie ca lungime de genunchi - și sunt croiți lejer, lărguț. Și dacă inițial au fost în garderobele domnilor, acum îi purtăm și noi, femeile! Cum i-am văzut pe catwalk în vara aceasta? A fost plin de modele de bermude colorate, de bermude elegante, în stil ” costum”, de modele cu imprimeuri, de stiluri Safari, de pantaloni scurți de blugi dar și de materiale prețioase, precum dantela, catifeaua, pielea!

Citește și:

Dacă mai au și cordon cu fundă, volane sau drapaje, încrețituri sau detalii ”la dungă”, dacă mai au și formă gogoșar sau manșetă, sunt și mai cool! Să nu uităm de modelele de bermude colorate de vară, cu tăieturi asimetrice sau interesante, de modelele destinate purtării seara (din paiete, eleganți, din dantelă sau cu aplicații) și de minunatele modele de bermude stil Pijama! Dar, hai să vorbim pe lung despre modele de bermude colorate și din materiale ce ies în evidență sau croială interesantă - mai jos!

Poartă bermude pentru vara și toamna asta, alături de piese elegante sau costume sobre: Ia-te după propunerile marilor designeri!

De fapt, nu știu dacă doar culoarea este detaliul ce iese în evidență! Elementul-surpriză mi se pare definitoriu când vorbim despre bermude pentru vara asta, dar și pentru toamna ce vine. Iar unul dintre elementele ce nu sunt din aceeași poveste este acest trend: purtarea unor modele de bermude colorate sau din materiale interesante, fie la ținute de seară, fie la sacouri și ținute aparent business.

Citește și:

De fapt, este o reinterpretare a dress-code-ului business și office, al hainelor făcute la croitor, al etichetei corporate. Este aproape o revoltă față de aceste norme, dacă vrei. Însă una tare feminină. Se poartă mult acest gen de bermude. La Off White, colecția s-a inspirat din moda anilor 80 șo 90, din ținutele Prințesei Diana, cu modele de bermude colorate, asortate cu cămăși cu decolteu dar și cu topuri de seară, pe un umăr sau cu decupaje pe umeri, ori alături de blazere la două rânduri de nasturi!

La Saint Laurent am găsit bermude colorate de vară cu talia ridicată, asortați tot în stil retro-optzecist și nouăzecist, cu bluză bufante, mătăsoase, ori topuri din tulle sau cu pene de struț.

Jurnalul unei shopaholice, modele de bermude colorate, bermude colorate de vară, bermude pentru vara lui 2018

Modele de bermude colorate

Modele de bermude colorate, mai ales dacă au croială largă - pentru un stil sporty-chic!

Să nu uităm de modelele de bermude pentru vara asta propuși de Vaccarello, din piele sau de cei de inspirație ”băiețească” (căci bărbătească nu erau sigur!) propuși de Prada, Vuitton sau Valentino! Ei au avut multe detalii de croială, pe post de decorații sau statement. Deci poți purta bermude colorate de vară și acum și la toamnă, dacă mizezi pe forme inspirate de ținutele atleților, sporty, dar și dacă alegi buzunarele bufante, stilul Cargo.

Citește și:

Important de știut, când vorbim despre cum asortezi cele mai șic modele de bermude colorate ale acestor sezoane, sunt următoarele detalii:

  • Modelele mai lungi, croite mai elegant se potrivesc cu jachete sau sacouri stil business.
  • Modelele de bermude cu imprimeu, despre care vom vorbi mai jos, mai mult, se asortează retro, cu alte imprimeuri sau cu detalii prețioase.
  • Pantalonii din piele se poartă cu bluze vaporoase, largi cu sandale sau botine-sandale.
  • Dacă alegi bermude colorate de vară, în stil Safari sau ”utility”, combină-i cu cămăși pe gât și tocuri.

Pentru modele de bermude colorate în stil utility, cu buzunare, amintind de hainele de drumeții, inspiră-te de la Valentino! Pe scurt: poartă-i cu tocuri, cu paiete, cu aplicații metalice, cu clutch-uri, cu bluze vaporoase, cu jachete șic, prețioase! Dacă alegi bermude pentru vara asta, dar și pentru toamna ce vine, inspirată fiind de trendul sport, asortează-le cu tunici, cu helănci pe gât, cu pantofi sport, cu boots, cu texturi prețioase.

Citește și:

Bermude colorate de vară: fie din texturi deosebite, fie cu imprimeuri ce captează privirile

Dacă alegi modele de bermude colorate cu imprimeuri – dungile sunt IN acum – inspiră-te de la Prada sau Tommy Hilfiger! Asortează-i cu topuri și cămăși cu alte printuri, tot retro, cu pantofi flats, cu șosete lungi, cu genți de mână, într-un look de Tomboy modern.

Dacă mizezi pe materiale interesante, precum pielea, de exemplu, alege și bermude colorare de vară, dar și modele negre sau maro, pentru toamnă. Cum i-au asortat designerii? Cu bluze prețioase, cu detalii victoriene sau bogate, cu volane, fronseuri, pliseuri și broderii bogate și cu tocuri, desigur. Inspiră-te de la Saint Laurent, Philosophy! Extra pont: modelele din piele au în general talia înaltă.

Dacă alegi bermude pentru vara asta și toamna ce vine, poți purta și modelele ”la dungă”, clasice. Ele se asortează cel mai bine cu tocuri și transparențe, cu aplicații și detalii prețioase, cu voaluri, tulle-uri, și merg de minune pe țesături ce ies în evidență, gen carouri colorate!

Citește și:

Ai văzut, deci, și ce modele de bermude colorate se poartă și cum să le porți pentru a nu fi desuetă. Ideea de bază este să adaugi ceva contraste. Dacă modelul e prea sport, contracarează cu tocuri. Dacă ținuta devine prea monotonă, adaugă o bluză cu mâneci bufante sau cu volane și broderii.

Combină modele de bermude colorate cu sandale cu toc, dar și cu bocanci, ghete, cizme sau botine. Lasă șosetele la vedere, adu ceva inserții prețioase (asta dacă nu cumva pantalonii scurți sunt prețioși) și îndrăznește!

Îndrăznește, de altfel, să porți bermude pentru vara asta și pentru toamna ce vine, și la ținute elegante, de seară, chiar și la birou, dacă dress-code-ul permite!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.