Setari Cookie-uri

Bocancii cu calapod bărbătesc sunt perfecți în acest sezon

Moda androgină a acestui sezon pe mine, una, m-a cucerit. E ceva fermecător în felul în care se îmbină detaliile masculine cu acelea ladylike. E un fel de senzualitate, de curaj, de mister, de putere și vulnerabilitate în același timp. Și ce este mai masculin-feminin decât o pereche de bocanci cu calapod bărbătesc?

Bocancii cu calapod bărbătesc sunt îmbinarea perfectă de androgin, army-style și feminin. Sunt la limita dintre războinic și delicat. Cum reușesc totuși niște bocanci cu calapod army sau ce se inspiră din liniile bărbătești să fie senzuali, delicați, ba chiar feminini?

Adesea este vorba de textura din care sunt realizați. Materialele bogate sau ce te trimit cu gândul la saloanele Baroc și Rococo (brocart, catifea) fac parte din arsenalul demoazelelor actuale. Ale femeilor ce la o adică pot purta acești bocanci nu cu crinolină, ci cu geacă de piele cu ținte, jeans boyfriend și sweatere oversize.

cum să porți bocanci cu design masculin în ținute diverse Vezi mai multe propuneri aici

Dar aici mai intervine ceva: intervine moda actuală care dă libertate femeii! Vrei să porți bocanci cu calapod bărbătesc cu rochii vaporoase, delicate, super-feminine? Fă-o!

Citește și:

Găsesc, poate, mult sens în trendurile actuale. Totuși, corelată cu mișcările sociale de empowerment al femeilor, moda nu ține de coincidență deloc. Totul este un manifest pentru ca eu, pentru ca tu, să ne acceptăm vulnerabilitatea, feminitatea, dar să ne găsim și tăria, curajul, vocea. Și dacă totul începe cu o pereche de bocanci de damă de inspirație androgină, dacă totul începe cu puțină frivolitate, de ce ar fi greșit?

Modele de bocanci cu calapod bărbătesc în acest sezon: se poartă mult!

Consider că aceste contraste juxtapuse de materiale și influențe, de surse de inspirație și aplicații sau decorațiuni, fac din piesele sezonului adevărate detalii interesante, mai mult decât accesorii. Dacă vorbim despre bocanci cu calapod bărbătesc, vorbim despre acest mixaj surprinzător de androgin versus feminin. Uneori femininul și masculinul se situează în aceeași piesă, alteori, se întâmplă prin asortare!

Citește și:

bocanci cu calapod bărbătesc

Alege bocanci cu calapod bărbătesc de aici

De exemplu, designerii au propus multe modele de bocanci de damă de inspirație androgină. Știi tu ghetele acelea ale iubitului tău? Calapodul acela specific, drept, fără artificii de decorațiuni, fără brizbrizuri? Dacă l-ai vizualizat, exact asta se întâmplă în garderobele noastre.

Acele ghete, acei boots masculini, cu șireturi, cu fermoar, oricum ar fi, cu botul ușor rotunjit, cu talpa zdravănă, cu carâmb drept, ”de bărbat”, acelea sunt acum și în ținutele noastre. Doar că noi am făcut ce am știut mai bine, le-am adăugat o ”atingere feminină”.

Se poartă, deci, bocanci cu calapod bărbătesc, dar cu mici accente feminine. Ținte cu capse, ori poate textură glossy, pe piele lăcuită. Blană prețioasă, șic, ori poate cusături contrastante, colorate. Catarame mari, masive, decorate, chiar prețioase. Inserții de materiale textil, de texturi strălucitoare sau de diferite tipuri de piele (piele întoarsă, de exemplu).

Citește și:

Și, desigur, mai contează și cum se poartă acești bocanci de damă de inspirație androgină!

Mizează pe bocanci în texturi interesante, culori șic, detalii prețioase, elemente ce ies în evidență!

Se poartă, adesea alături de rochii flu-flu, vaporoase, din materiale delicate, suave, feminine, sexy, ba poate chiar transparente, precum dantela ori voalul. Se poartă bocanci cu calapod army alături de blugi, de fuste plisate, alături de rochii din piele, tricotaje ample, pufoase, imprimeuri interesante sau materiale prețioase, pline de paiete și alte bling-bling-uri.

modele de ghete army

Descoperă modele de ghete army aici

Se poartă bocanci de damă de inspirație androgină, dar să nu uităm și de fabuloșii army-style, și ei tot din costumul domnilor, acum, iată, atât de Glamour în ținutele noastre. Din piele argintie, metalică, din catifea fină, prețioasă, din piele snake-skin! Cu aplicații de ștrasuri, cristale, pietre, cu catarame sau găici mari, decorative, metalice. Adesea cu panglici de catifea sau de mătase colorată pe post de șireturi!

Citește și:

Cine a spus că dacă mergem la luptă nu putem purta trenciul cu bocanci cu calapod bărbătesc, pline de paiete? Uhm, nimeni, doamnelor, și tocmai asta e frumusețea libertății de expresie a acestui sezon!

Cât despre câteva surse de inspirație pentru a asorta bocanci cu calapod bărbătesc ținutei tale, te invit să cauți colecțiile Lanvin, Dior, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Chloe, Sportmax, unde, cel mai des, bootsii androgini și bocancii cu calapod army au fost purtați cu haine și accesorii feminine sau au avut multe elemente bogate, prețioase, ladylike.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.