Setari Cookie-uri

Dieta anticelulitica pentru picioare de fotomodel

Cu toate suntem in cautarea unei pastile magice, care sa ne elimine celulita de pe fese si fund. Din pacate, trebuie sa mai cautam deoarece se pare ca pastila nu doreste ca fie gasita sub nicio forma.

Din regimul alimentar nu ar trebui sa lipseasca rosiile, castravetii, morcovii, conopida, broccoli, ceapa, ciupercile, avocado, pepenele verde, afinele, murele, zmeura, grapefruit, lamaile, portocalele, varza, salata verde, ouale, branza, laptele si iaurtul degresat, pestele, puiul, uleiul de masline si nucile.

Ce alimente trebuie sa eviti?

Alimentele care iti fac rau sunt:

a) cofeina nu ar trebui consumata deoarece reduce efectul eforturilor tale de a scapa de celulita, retinand grasimea in organism. Cofeina poate fi folosita doar daca exista ca ingredient in cremele anticelulitice. In aceasta situatie, acest produs stimuleaza circulatia si fluxul sangelui;

b) alcoolul: toxinele care sunt consumate o data cu consumul de alcool au un impact negativ asupra organismului, in timp ce toate caloriile din alcool se transforma in grasime in corpul nostru. Alcoolul consumat in cantitati mari deshidrateaza corpul si nu ne ajuta deloc in lupta impotriva celulitei.


c) Evita sa mananci grasimi, sare in cantitati mari, prajeli, produse fast food, conserve, produse de patiserie, paine alba sau orez alb.

Iata ce ar trebui sa mananci in fiecare zi pentru a scapa de celulita:

Micul dejun:

- un ou fiert, 2 felii de paine integrala, suc de grapefruit sau portocale;
- fulgi de ovaz cu lapte degresat;
- iaurt degresat cu un mar si un pahar cu limonada.

Pranz:

- 4 cartofi fierti cu ulei de masline si somon fiert;
- piept de pui fiert cu salata de varza sau castraveti;
- salata de cruditati cu fructe de mare;

Cina:

- supa de tomate, piept de pui la gratar;
- salata de varza, conopida si castraveti si 100 de grame de carne de vita la gratar;
- peste la gratar cu lamaie si salata verde.

Pentru gustarile dintre mese iti recomand nuci uscate, fructe (portocala, mar, zmeura, afine, pepene verde) sau doua prajituri din ovaz.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.