Setari Cookie-uri

Dieta de ingrasare

Daca esti una dintre persoanele care nu acumuleaza kilograme in plus oricat de mult ar manca, am gasit o solutie pentru tine. Nu trebuie sa disperi si sa recurgi la metode nesanatoase cum ar fi consumul in exces al preparatelor de tip fast-food, ci trebuie sa ai grija ca organismul tau sa primeasca un numar mai mare de calorii.

Stiu ca te-am obisnuit cu dietele de slabit, insa acum este randul celor care vor sa se ingrase, sa le acordam un pic de atentie. Asadar, dupa indelungi cautari, am reusit sa gasesc un regim pentru persoanele care vor sa se ingrase.

Trebuie sa ne ingrasam cu cap, si sa nu dam iama in preparatele de tip fast-food pentru ca in acest mod nu vom reusi sa ajungem la rezultatele dorite. Ca sa ne ingrasam asa cum trebuie, este nevoie si de sport, ca sa depunem uniform kilogramele acumulate, si sa nu se aseze exact acolo unde nu trebuie.

Aceasta dieta poate fi tinuta pana in momentul in care rezultatele sunt cele pe care ni le dorim, moment in care putem intrerupe dieta. In tot acest timp, nu trebuie sa consumam cat mai multe grasimi pentru ca ele sunt daunatoare organismului nostru. Alimentele pe care le consumam intr-o cura de ingrasare sunt mai mult din categoria proteinelor, lactatelor, a dulciurilor, legumelor si fructelor proaspete.

Citește și:

foto bruneta muscand dintr-un sandwich sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.