Setari Cookie-uri

Cinci trucuri care sa te motiveze sa faci sport

Una dintre cele mai mari probleme pe care le intampini atunci cand vrei sa slabesti si sa renunti la sedentarism este motivatia.

comunicat de presa

S-a dovedit insa, stiintific, faptul ca exista o zona a creierului tau pe care poti sa o activezi cu ajutorul recompenselor pentru a deveni mai motivata.

Conform unui studiu publicat de revista PloSBiology si Universitatea Pierre din Franta, aceasta zona este cunoscuta sub numele de striatul ventral sau „centrul universal al motivarii” si este responsabila cu semnalarea recompenselor. Astfel, de fiecare data cand ti se activeaza aceasta zona, iti creste si mai mult motivatia.

Dupa calitatea orelor pe care le sustii, motivarea este cel mai important aspect in lucrul cu clientele. Pentru cele care vor sa slabeasca si nu sunt obisnuite deloc cu antrenamentele, sunt esentiale discutarea si stabilirea impreuna a unor obiective realiste care sa le aduca suficiente recompense inca de la primele ore.

Citește și:

Apoi, o relatie cat mai apropiata si deschisa le va determina sa se simta confortabil in prezenta ta si le va motiva si mai mult. Restul inseamna multa munca, multe sarituri, sute de calorii arse si bineinteles o alimentatie echilibrata si sanatoasa”, afirma Diana Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps.
Silueta ta nu se va subtia peste noapte, dar exista cateva surse sigure de motivare, care, exploatate din plin, iti vor oferi o multime de recompense.

Practica un sport inovator si distractiv

Sa gasesti o activitate sportiva care sa te atraga poate fi o buna formula pentru a slabi si pentru a fi motivata sa continui programul inceput. Daca esti plictisita de rutina aparatelor din sala de forta, cauta alte modalitati mai amuzante de a face miscare, precum antrenamentele cardio la care arzi multe grasimi.

Kangoo Jumps este un sport inovator, care combina distractia cu exercitiul fizic. La o clasa de kangoo jumps se ard de trei ori mai multe calorii decat la un antrenament obisnuit.

Citește și:

Ora se realizeaza pe ghetele kangoo jumps, care au multiple beneficii asupra sanatatii: reduc cu 80% leziunile articulatiilor de la genunchi, glezne, solduri, coloana; imbunatatesc sistemul cardiovascular, muscular, osos si accelereaza arderea grasimilor.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.