Setari Cookie-uri

Cinci trucuri care sa te motiveze sa faci sport

Una dintre cele mai mari probleme pe care le intampini atunci cand vrei sa slabesti si sa renunti la sedentarism este motivatia.

Alatura-te unei colectivitati deja formate

Este mult mai dificil sa renunti la antrenamente daca stii ca exista cineva care te asteapta la sala sau cu care ai stabilit sa iesi la jogging in parc. Fie ca iti gasesti o prietena cu care sa faci exercitii fizice, fie ca iti formezi un grup de persoane care merg la acelasi tip de clase, va fi mai distractiv si mai motivant sa faceti miscare impreuna.

Poate ca nu stiai, dar exista sali care au creat in jurul lor comunitati solide de persoane care frecventeaza acel loc si care fac sport, slabesc si se distreaza impreuna.


„Eu incerc mereu sa imi recompenesez clientele si sa le fac sa se simta la sala ca intr-o familie: lunar organizez petreceri tematice in club sau in aer liber, am grija de decorul salii, de ambianta, muzica, iar ele devin tot mai motivate. Si lucrul acesta se vede, fetele au rezultate exceptionale si chiar daca ating greutatea dorita, continua sa vina la antrenamente pentru ca le relaxeaza si le scapa de stres
”, sustine Diana Stirbu, detinatoarea salii Kangoo by Diana Stirbu.

Citește și:

Cauta o sala specializata pe tipul de antrenament ales

Cu totii avem 24 de ore pe zi la dispozitie si multe probleme de rezolvat. Gaseste o sala specializata pe tipul de clase pe care-l frecventezi, care sa dispuna de un orar cu cel putin doua ore de antrenamente pe zi, in intervale diferite de ore.

Clubul Kangoo by Diana Stirbu ofera zilnic posibilitatea de a alge intre clase diversificate pentru incepatori, intermediari sau avansati, antrenamente in aer liber si completarea acestora cu ore de tonifiere si stretching.

Transforma sportul intr-o activitate de familie

Sa faci exercitii si sa tii dieta nu pare a fi ceva distractiv, dar daca vei gasi o activitate care sa fie pe placul intregii familii, cu siguranta vei fi mult mai motivata sa nu renunti. Exista o varietate de antrenamente pe care le puteti face impreuna: inot, ciclism, kangoo jumps, tenis. Va fi distractiv si benefic pentru toata lumea, iar tu vei slabi si vei petrece mai mult timp cu familia.

Citește și:

Daca te numeri printre mamicile care nu au mai avut timp sa mearga la sala de cand au nascut, clubul Kangoo by Diana Stirbu ofera ore speciale de Kangoo Family, pentru parinti si copii. La o astfel de clasa, mamica si copilul formeaza o echipa ce este provocata la sarituri, competitii, coregrafii, si jocuri cu mingi.

Recompensele sunt multiple: sportul devine atat de distractiv si motivant incat uiti practic de efortul fizic depus, slabesti, te distrezi si petreci mai mult timp cu copilul tau.


Hidrateaza-ti organismul

Dincolo de motivarea interioara si de micile trucuri care te conving ca sportul este o activitate amuzanta si sanatoasa, nu uita ca hidratarea este cea care te echilibreaza, iti mentine corpul activ si iti da energia de a face toate lucrurile pe care le-ai planuit.

Hidrateaza-te cu cel putin 2 litri de apa pe zi si ai grija la calitatea acesteia! Apa minerala naturala plata Bucovina se bucura de o compozitie echilibrata, avand cea mai scazuta cantitate de minerale dizolvate, un continut scazut de nitrati si fluoruri si un pH optim consumului permanent.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.